Wijnproeverijen

De Wijnles verzorgt wijnproeverijen op verschillende manieren en op verschillende locaties. Zo kun je meedoen met een wijnles in Nijmegen & Den Bosch. Maar ook privé proeverijen verzorg ik met veel plezier! Zo geef ik een wijnproeverij thuis, online of maak ik een wijnproeverij pakket voor je.

Wijnproeverij-thuis-den-bosch

Wijnproeverij op locatie

De Wijnles komt naar je toe met een wijnproeverij bij jou thuis |of op een andere leuke locatie|. Met een straal van 10km rond Den Bosch kom ik graag bij je op bezoek. Woon je nou verder weg, neem dan even contact op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wat mag je zoal verwachten:

Dit is wat anderen vonden van een wijnles:

Kasper de Jong
2022-11-19
Een compacte les over Spaanse wijnen die door met enthousiasme wordt gegeven. Een aanrader om kennis te maken met wijnopleiding
Mare Rustenburg
2022-11-18
Het was een super leuke avond met lekkere wijn. Anne is enthousiast en je kan met al je vragen bij haar terecht. Zeker een aanrader!
Rik de Groot
2022-11-08
Zoek je een leuke wijncursus met perfecte balans tussen gezelligheid en wat leren? Dan moet je hier zijn! Anne vertelt alles vanuit haar passie en neemt je mee in de wereld van wijn met veel enthousiasme . Wij hadden de cursus over chardonnay. Nooit geweten dat dat zo veelzijdig kan zijn. Was erg gezellig met de groep!
Nanda Merx
2022-11-05
Super leuke en leerzame avond gehad. Anne brengt haar ruime kennis over, in dit geval chardonnay, zo leuk en luchtig over dat het begrijpelijk is en blijft hangen. En de diversiteit aan wijn die wordt geschonken om te proeven is ook top! Samen met onze andere nieuwe wijnvrienden van die avond, hebben we meteen een nieuwe avond geboekt in januari. Zó leuk!
Mick bakker
2022-11-04
Impulsief mijn vriendin verrast met een chardonnay avond! Erg leerzaam en leuk! Je leert waarom je nou juist die ene wijn lekker vindt en je leert de wereld achter chardonnay kennen. Het was leuke groep en Anne is met haar kennis een toplerares!
Mynouk Hendriks
2022-11-02
Leerzame avond met ruimte voor gezelligheid!
Pieter van der Krol
2021-10-20
Wát hebben we een fantastische avond gehad! Het begon al met de voorbereiding: overdag naar de kaasboer om bijpassende kaasjes te kopen. Van Anne hadden we een lijstje gekregen met hapjes die perfect aansluiten bij de wijntjes die we die avond gingen proeven. Ik heb geen enkele kaasnaam goed uitgesproken bij de kaasboer. Maar gelukkig konden ze uit de voeten met het lijstje. Nadat we de vele wijnglazen hadden klaargezet (4 per persoon) ging de deurbel. (De hapjes mochten nog niet op tafel want die zouden de smaakbeleving beïnvloeden) Anne kwam binnen met een kist vol wijn, glazen, aroma- en wijnproefkaarten. Na het uitstallen begon het feest! We kregen les in het proeven van wijn en kregen per wijntje een uitgebreide toelichting. Ook de afkomst van de wijn én hoe je een wijnfles leest, kwam aan bod. Op elke vraag (hoe raar dan ook) kregen we een uitgebreid en deskundig antwoord van Anne. En tijdens het proeven hebben we enorm gelachen. Het voelde alsof Anne een vriendin was die mee borrelde, zo persoonlijk was haar aanpak. Als ware vinologen sloten we het wijnproeven af en kon de borrel (lees: het opdrinken van de flessen wijn + het eten van de hapjes) beginnen. Het was een onwijs leuke avond en hebben genoten en geleerd van Annes aanwezigheid! Een echte aanrader voor een gegarandeerd topavondje!
Gerwin B
2021-10-02
Hele leuke (en lekkere) ervaring! Een gezellige, informele les waarin Anne veel verteld over de wijn en je samen diverse wijnen proeft. Aanrader!
Els Lamers
2021-07-31
Echt iets leren, maar gezellig. Er wordt geluisterd en is alle ruimte voor vragen en gezelligheid. Anne heeft hier echt passie voor wat je merkt tijdens de wijnles. Bedankt! Zeker een aanrader.
Online-wijnproeverij

Online wijnproeverij

Heb jij vrienden of familieleden die niet om de hoek wonen, dan is een online wijnproeverij de perfecte activiteit om toch samen te zijn! Via Google Meet neem ik jullie mee naar de wereld van de wijn.

Wat mag je zoal verwachten:

Schuif ook eens aan bij een wijnles of ander evenement!

Wijnproeverij-pakket

Wijnproeverij pakket

Wil jij thuis een wijnproeverij organiseren, dat kan met mijn kant-en-klare wijnproeverij pakket! In ieder pakket zit alles wat je nodig hebt om een onvergetelijke wijnproeverij te organiseren. 

Wat zit er zoal in je pakket:

Bij alle aankopen via De Wijnles zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.