fbpx

Wijnproeverijen

De Wijnles verzorgt wijnproeverijen op verschillende manieren en op verschillende locaties. Zo kun je meedoen met een wijnles |een educatieve wijnproeverij| in verschillende steden in Nederland. Maar ook privé proeverijen verzorgen wij met veel plezier! Zo geven we een wijnproeverij thuis, op een locatie naar keuze en zelfs online.

Wijnproeverij-thuis-den-bosch

Wijnproeverij op locatie

De Wijnles komt naar je toe met een wijnproeverij bij jou thuis |of op een andere leuke locatie|.

Tijdens een wijnproeverij nemen we je mee naar de wereld van de wijn en dat gewoon bij jou thuis |of op locatie|. We proeven 6 wijnen waar we je alles over vertellen. En dan het aller belangrijkste, we leren je ook een wijn te proeven. Dat is namelijk nog niet zo simpel als het klinkt. Stap voor stap leren we je kijken naar de kwaliteit van wijn.

Iedere wijnproeverij stellen we samen a.d.v. jouw wensen! Is het een informele sfeer of willen jullie echt iets leren. Heb je voorkeur voor rode wijn, of wil je als thema Italië? Alles kan!

Dit is wat anderen vonden van een wijnles:

Lynn Draaijer
2023-05-17
Ontzettend leuke manier om bezig te zijn met wijn. Anne neemt je mee in de manier waarop je een wijn ontleed en samen ga je op ontdekkingsreis. Zelf heb ik de Nederlandse wijnles gevolgd. Leuk om te zien wat Nederland te bieden heeft qua wijn en smaken. Een top avond gehad door Anne!
Ilse Reijnen
2023-05-10
Echt een aanrader! Inmiddels hebben we met onze vriendengroep alweer twee superleuke en leerzame lessen van Anne gevolgd. Anne weet een ontzettend fijne sfeer te creëren waarin zowel kennis als gezelligheid worden gecombineerd met lekkere wijn en bijpassende hapjes :) Wat ons betreft gaan er zeker meerdere lessen volgen!
Stefanie Lamers
2023-04-13
Anne maakt over wijn leren leuk & toegankelijk. Met leuke feitjes, genoeg te proeven & fijne hand-outs, was het een super leuke avond uit.
Tessa van der Wel
2023-04-13
Anne is enthousiast, erg kundig en duidelijk in haar uitleg. Erg gezellige en leerzame avond gehad. En lekkere wijn!
Manfred Cantrijn
2023-04-01
Superleuke en enthousiaste Anne, weet veel van de wijnen en weet theorie en praktijk goed te combineren. We gaan zeker voor een vervolg (SDEN2).
Anne Amsterdam
2023-03-22
Superleuke avond gehad. Anne weet haar kennis op een speelse manier over te brengen. Goede balans tussen leerzaam en gezellig.
Machteld Menkveld
2023-03-22
Leuke informatie bij lekkere wijnen. Goed te volgen en gezellig
Eva Hebbink
2023-02-15
Enorm leuke les van Anne. Heel laagdrempelig in een gezellige leuke setting.
Online-wijnproeverij

Online wijnproeverij

Heb jij vrienden of familieleden die niet om de hoek wonen, of wil je een digitale verbinding met een wijndocent maken, dan is een online wijnproeverij de perfecte activiteit om toch samen te zijn! Via Google Meet nemen wij jullie mee naar de wereld van de wijn.

Schuif ook eens aan bij een wijnles of ander evenement!

Bij alle aankopen via De Wijnles zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Ontvang het laatste nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

krijg een seintje zodra er nieuwe wijnlessen, -cursussen en evenementen online staan.