fbpx

Online wijnproeverij met sommelier!

Ga samen met jouw vrienden & familie op ontdekking in de wereld van de wijn! Via een digitale verbinding |Google Meet| ontmoeten wij elkaar en neem ik je mee in het proeven van 4 heerlijke wijnen! Ik vertel je alles over hun herkomst en de wijnmakers en leer je stap voor stap een wijn te proeven. Aangezien dat een vak apart is, is de begeleiding van een sommelier hier natuurlijk heel fijn bij! 

Hoe ziet een online wijnproeverij eruit?

Het is eigenlijk heel simpel, we duiken samen de wereld van de wijn in alleen doen we dat bij een online wijnproeverij via een digitale verbinding |Google Meet|. De online wijnproeverij vindt plaats onder begeleiding van een sommelier |Anne Arts|. Zet dus lekker je laptop midden op de tafel en ga er met je gezelschap gezellig omheen zitten. 

De stappen van een online wijnproeverij:

Online-wijnproeverij

Dit is wat anderen vonden:

Lynn Draaijer
2023-05-17
Ontzettend leuke manier om bezig te zijn met wijn. Anne neemt je mee in de manier waarop je een wijn ontleed en samen ga je op ontdekkingsreis. Zelf heb ik de Nederlandse wijnles gevolgd. Leuk om te zien wat Nederland te bieden heeft qua wijn en smaken. Een top avond gehad door Anne!
Ilse Reijnen
2023-05-10
Echt een aanrader! Inmiddels hebben we met onze vriendengroep alweer twee superleuke en leerzame lessen van Anne gevolgd. Anne weet een ontzettend fijne sfeer te creëren waarin zowel kennis als gezelligheid worden gecombineerd met lekkere wijn en bijpassende hapjes :) Wat ons betreft gaan er zeker meerdere lessen volgen!
Stefanie Lamers
2023-04-13
Anne maakt over wijn leren leuk & toegankelijk. Met leuke feitjes, genoeg te proeven & fijne hand-outs, was het een super leuke avond uit.
Tessa van der Wel
2023-04-13
Anne is enthousiast, erg kundig en duidelijk in haar uitleg. Erg gezellige en leerzame avond gehad. En lekkere wijn!
Manfred Cantrijn
2023-04-01
Superleuke en enthousiaste Anne, weet veel van de wijnen en weet theorie en praktijk goed te combineren. We gaan zeker voor een vervolg (SDEN2).
Anne Amsterdam
2023-03-22
Superleuke avond gehad. Anne weet haar kennis op een speelse manier over te brengen. Goede balans tussen leerzaam en gezellig.
Machteld Menkveld
2023-03-22
Leuke informatie bij lekkere wijnen. Goed te volgen en gezellig
Eva Hebbink
2023-02-15
Enorm leuke les van Anne. Heel laagdrempelig in een gezellige leuke setting.
Digitale wijnproeverij

Prijzen

Online wijnproeverij

prijzen zijn incl. verzendkosten
Bij alle aankopen via De Wijnles zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

4 wijnen

Speciaal voor jou selecteer ik vier van mijn mooiste wijnen om jou te verrassen tijdens een online wijnproeverij, gewoon vanuit huis!
|via Google Meet|

Wijn|spijs advies

Ik voorzie je van het beste wijn|spijs advies zodat je zelf voor een heerlijke borrelplank kunt zorgen voor jou en je gasten!

1,5 uur

In 1,5uur tijd neem ik je mee naar de wereld van de wijn. Ik vertel je alles over de wijnen en leer je stap voor stap een wijn te proeven.

Post-NL

Een week voor de wijnproeverij worden je wijnen geleverd op het gewenste adres. Via de track-and-trace code kun je hem gemakkelijk volgen.

Hoe vraag je een online wijnproeverij aan:

Om een online wijnproeverij aan te vragen begin je met het invullen van het aanvraagformulier. Deze zie je aan de rechterkant van je staan. 

Begin bij de keuze voor een online wijnproeverij. 

Vul vervolgens je gegevens in. 

Kies daarna een gewenste datum & tijd. Het is heel fijn als je meerdere mogelijkheden aangeeft. Dit maakt het combineren van onze agenda’s een stuk makkelijker!

Geef ook aan met hoeveel personen je deelneemt. Dit is belangrijk om te weten zodat ik voldoende wijn naar je kan opsturen. 

Wil je nog iets kwijt, is een een speciale reden dat je graag een online wijnproeverij zou willen |verjaardag, jubileum| dan kun je dat aangeven bij de opmerkingen.

Hoe gaat het aanvraagproces verder?

Jouw aanvraagformulier komt direct bij mij binnen. Ik sla mijn agenda open en kijk of we een datum & tijd overeenkomen. Vervolgens ontvang je van mij een mail of dit is gelukt of dat we even verder moeten zoeken naar een geschikt moment.

Zodra we samen een datum & tijd hebben gepland ontvang je de wijnen |ongeveer een week van te voren| en een Google Meet link.

Op de afgesproken datum & tijd loggen we beide in via de link en kan de online wijnproeverij van start!

Wijnproeverij-thuis-Den-Bosch
straatnaam | huisnummer | postcode | stad
Ontvang het laatste nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

krijg een seintje zodra er nieuwe wijnlessen, -cursussen en evenementen online staan.