Online wijnproeverij met sommelier!

Ga samen met jouw vrienden & familie op ontdekking in de wereld van de wijn! Via een digitale verbinding |Google Meet| ontmoeten wij elkaar en neem ik je mee in het proeven van 4 heerlijke wijnen! Ik vertel je alles over hun herkomst en de wijnmakers en leer je stap voor stap een wijn te proeven. Aangezien dat een vak apart is, is de begeleiding van een sommelier hier natuurlijk heel fijn bij! 

Hoe ziet een online wijnproeverij eruit?

Het is eigenlijk heel simpel, we duiken samen de wereld van de wijn in alleen doen we dat bij een online wijnproeverij via een digitale verbinding |Google Meet|. De online wijnproeverij vindt plaats onder begeleiding van een sommelier |Anne Arts|. Zet dus lekker je laptop midden op de tafel en ga er met je gezelschap gezellig omheen zitten. 

De stappen van een online wijnproeverij:

Online-wijnproeverij

Dit is wat anderen vonden:

Kasper de Jong
2022-11-19
Een compacte les over Spaanse wijnen die door met enthousiasme wordt gegeven. Een aanrader om kennis te maken met wijnopleiding
Mare Rustenburg
2022-11-18
Het was een super leuke avond met lekkere wijn. Anne is enthousiast en je kan met al je vragen bij haar terecht. Zeker een aanrader!
Rik de Groot
2022-11-08
Zoek je een leuke wijncursus met perfecte balans tussen gezelligheid en wat leren? Dan moet je hier zijn! Anne vertelt alles vanuit haar passie en neemt je mee in de wereld van wijn met veel enthousiasme . Wij hadden de cursus over chardonnay. Nooit geweten dat dat zo veelzijdig kan zijn. Was erg gezellig met de groep!
Nanda Merx
2022-11-05
Super leuke en leerzame avond gehad. Anne brengt haar ruime kennis over, in dit geval chardonnay, zo leuk en luchtig over dat het begrijpelijk is en blijft hangen. En de diversiteit aan wijn die wordt geschonken om te proeven is ook top! Samen met onze andere nieuwe wijnvrienden van die avond, hebben we meteen een nieuwe avond geboekt in januari. Zó leuk!
Mick bakker
2022-11-04
Impulsief mijn vriendin verrast met een chardonnay avond! Erg leerzaam en leuk! Je leert waarom je nou juist die ene wijn lekker vindt en je leert de wereld achter chardonnay kennen. Het was leuke groep en Anne is met haar kennis een toplerares!
Mynouk Hendriks
2022-11-02
Leerzame avond met ruimte voor gezelligheid!
Pieter van der Krol
2021-10-20
Wát hebben we een fantastische avond gehad! Het begon al met de voorbereiding: overdag naar de kaasboer om bijpassende kaasjes te kopen. Van Anne hadden we een lijstje gekregen met hapjes die perfect aansluiten bij de wijntjes die we die avond gingen proeven. Ik heb geen enkele kaasnaam goed uitgesproken bij de kaasboer. Maar gelukkig konden ze uit de voeten met het lijstje. Nadat we de vele wijnglazen hadden klaargezet (4 per persoon) ging de deurbel. (De hapjes mochten nog niet op tafel want die zouden de smaakbeleving beïnvloeden) Anne kwam binnen met een kist vol wijn, glazen, aroma- en wijnproefkaarten. Na het uitstallen begon het feest! We kregen les in het proeven van wijn en kregen per wijntje een uitgebreide toelichting. Ook de afkomst van de wijn én hoe je een wijnfles leest, kwam aan bod. Op elke vraag (hoe raar dan ook) kregen we een uitgebreid en deskundig antwoord van Anne. En tijdens het proeven hebben we enorm gelachen. Het voelde alsof Anne een vriendin was die mee borrelde, zo persoonlijk was haar aanpak. Als ware vinologen sloten we het wijnproeven af en kon de borrel (lees: het opdrinken van de flessen wijn + het eten van de hapjes) beginnen. Het was een onwijs leuke avond en hebben genoten en geleerd van Annes aanwezigheid! Een echte aanrader voor een gegarandeerd topavondje!
Gerwin B
2021-10-02
Hele leuke (en lekkere) ervaring! Een gezellige, informele les waarin Anne veel verteld over de wijn en je samen diverse wijnen proeft. Aanrader!
Els Lamers
2021-07-31
Echt iets leren, maar gezellig. Er wordt geluisterd en is alle ruimte voor vragen en gezelligheid. Anne heeft hier echt passie voor wat je merkt tijdens de wijnles. Bedankt! Zeker een aanrader.
Digitale wijnproeverij

Prijzen

Online wijnproeverij

prijzen zijn per persoon | incl. verzendkosten
Bij alle aankopen via De Wijnles zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

4 wijnen

Speciaal voor jou selecteer ik vier van mijn mooiste wijnen om jou te verrassen tijdens een online wijnproeverij, gewoon vanuit huis!
|via Google Meet|

Wijn|spijs advies

Ik voorzie je van het beste wijn|spijs advies zodat je zelf voor een heerlijke borrelplank kunt zorgen voor jou en je gasten!

1,5 uur

In 1,5uur tijd neem ik je mee naar de wereld van de wijn. Ik vertel je alles over de wijnen en leer je stap voor stap een wijn te proeven.

Post-NL

Een week voor de wijnproeverij worden je wijnen geleverd op het gewenste adres. Via de track-and-trace code kun je hem gemakkelijk volgen.

Hoe vraag je een online wijnproeverij aan:

Om een online wijnproeverij aan te vragen begin je met het invullen van het aanvraagformulier. Deze zie je aan de rechterkant van je staan. 

Begin bij de keuze voor een online wijnproeverij. 

Vul vervolgens je gegevens in. 

Kies daarna een gewenste datum & tijd. Het is heel fijn als je meerdere mogelijkheden aangeeft. Dit maakt het combineren van onze agenda’s een stuk makkelijker!

Geef ook aan met hoeveel personen je deelneemt. Dit is belangrijk om te weten zodat ik voldoende wijn naar je kan opsturen. 

Wil je nog iets kwijt, is een een speciale reden dat je graag een online wijnproeverij zou willen |verjaardag, jubileum| dan kun je dat aangeven bij de opmerkingen.

Hoe gaat het aanvraagproces verder?

Jouw aanvraagformulier komt direct bij mij binnen. Ik sla mijn agenda open en kijk of we een datum & tijd overeenkomen. Vervolgens ontvang je van mij een mail of dit is gelukt of dat we even verder moeten zoeken naar een geschikt moment.

Zodra we samen een datum & tijd hebben gepland ontvang je de wijnen |ongeveer een week van te voren| en een Google Meet link.

Op de afgesproken datum & tijd loggen we beide in via de link en kan de online wijnproeverij van start!

Proosten
straatnaam | huisnummer | postcode | stad