fbpx

Wijnproeverij thuis, aan huis of op locatie Den Bosch

De Wijnles verzorgt graag een wijnproeverij bij jou thuis of op locatie in Den Bosch! Wil jij gezellig wijnproeven met jouw vrienden & familie, organiseer jij een familiedag of plan jij het jaarlijkse bedrijfsfeestje, De Wijnles komt naar je toe!

Hoe ziet een wijnproeverij thuis eruit?

Tijdens een wijnproeverij neem ik je mee naar de wereld van de wijn en dat gewoon bij jou thuis |of op locatie|. We proeven 6 wijnen waar ik je alles over ga vertellen. En dan het aller belangrijkste, ik leer je ook een wijn te proeven. Dat is namelijk nog niet zo simpel als het klinkt. Stap voor stap leer ik je kijken naar de kwaliteit van wijn.

Iedere wijnproeverij stel ik samen a.d.v. jouw wensen! Is het een informele sfeer of willen jullie echt iets leren. Alles kan! 

Wat we zoal gaan doen:

Wijnproeverij-thuis-Den-Bosch
Foto gemaakt door Isabella Verduyn

Wijnlessen in Den Bosch

Wist je dat De Wijnles ook wijnlessen bij Café Herman verzorgt? Een wijnles is een educatieve wijnproeverij,
open voor iedereen |wijnkenner of beginner| om aan deel te nemen.

Wijn-inschenken

Prijzen

Wijnproeverij op locatie

prijzen zijn per persoon | excl. km vergoeding 

Bij alle aankopen via De Wijnles zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

6 wijnen

De Wijnles komt naar je toe! Met 6 wijnen verras ik jou en je gasten. Ik vertel je alles over de wijnen en stap voor stap leer ik je een wijn te proeven.

optioneel met hapjes

Zin in wat lekkers erbij? Ik regel graag een heerlijke borrelplank voor jou en je gasten. Liever zelf in de keuken aan de slag? Dan geef ik je het beste wijn|spijs advies.

1,5 uur

We zullen ongeveer 1,5 uur bezig zijn met de wijnproeverij. Daarna laat ik de flessen lekker op tafel staan zodat jij en je gasten gezellig verder kunnen borrelen.

Omgeving Den Bosch

Met een straal van 10km rond Den Bosch kom ik graag bij je op bezoek. Woon je nou verder weg, neem dan even contact op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Dit is wat anderen vonden:

Lynn Draaijer
2023-05-17
Ontzettend leuke manier om bezig te zijn met wijn. Anne neemt je mee in de manier waarop je een wijn ontleed en samen ga je op ontdekkingsreis. Zelf heb ik de Nederlandse wijnles gevolgd. Leuk om te zien wat Nederland te bieden heeft qua wijn en smaken. Een top avond gehad door Anne!
Ilse Reijnen
2023-05-10
Echt een aanrader! Inmiddels hebben we met onze vriendengroep alweer twee superleuke en leerzame lessen van Anne gevolgd. Anne weet een ontzettend fijne sfeer te creëren waarin zowel kennis als gezelligheid worden gecombineerd met lekkere wijn en bijpassende hapjes 🙂 Wat ons betreft gaan er zeker meerdere lessen volgen!
Stefanie Lamers
2023-04-13
Anne maakt over wijn leren leuk & toegankelijk. Met leuke feitjes, genoeg te proeven & fijne hand-outs, was het een super leuke avond uit.
Tessa van der Wel
2023-04-13
Anne is enthousiast, erg kundig en duidelijk in haar uitleg. Erg gezellige en leerzame avond gehad. En lekkere wijn!
Manfred Cantrijn
2023-04-01
Superleuke en enthousiaste Anne, weet veel van de wijnen en weet theorie en praktijk goed te combineren. We gaan zeker voor een vervolg (SDEN2).
Anne Amsterdam
2023-03-22
Superleuke avond gehad. Anne weet haar kennis op een speelse manier over te brengen. Goede balans tussen leerzaam en gezellig.
Machteld Menkveld
2023-03-22
Leuke informatie bij lekkere wijnen. Goed te volgen en gezellig
Eva Hebbink
2023-02-15
Enorm leuke les van Anne. Heel laagdrempelig in een gezellige leuke setting.
gratis-e-book-organiseer-zelf-een-wijnproeverij

Hoe vraag je een wijnproeverij aan:

Om een wijnproeverij aan te vragen begin je met het invullen van het aanvraagformulier. Deze zie je aan de rechterkant van je staan. 

Begin bij de keuze voor een wijnproeverij thuis of op locatie. 

Vul vervolgens je gegevens in. 

Kies daarna een gewenste datum & tijd. Het is heel fijn als je meerdere mogelijkheden aangeeft. Dit maakt het combineren van onze agenda’s een stuk makkelijker!

Geef ook aan met hoeveel personen je de wijnproeverij wilt doen.

Wil je nog iets kwijt, is een een speciale reden dat je graag een wijnproeverij zou willen |verjaardag, jubileum| dan kun je dat aangeven bij de opmerkingen.

Hoe gaat het aanvraagproces verder?

Jouw aanvraagformulier komt direct bij mij binnen. Ik sla mijn agenda open en kijk of we een datum & tijd overeenkomen. Vervolgens ontvang je van mij een mail |of ik bel je even|.

Zodra we samen een datum & tijd hebben gepland regel ik de rest!

Wijnproeverij-thuis-Den-Bosch
straatnaam | huisnummer | postcode | stad
Ontvang het laatste nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

krijg een seintje zodra er nieuwe wijnlessen, -cursussen en evenementen online staan.