Wijnproeverij thuis, aan huis of op locatie Den Bosch

De Wijnles verzorgt graag een wijnproeverij bij jou thuis of op locatie in Den Bosch! Wil jij gezellig wijnproeven met jouw vrienden & familie, organiseer jij een familiedag of plan jij het jaarlijkse bedrijfsfeestje, De Wijnles komt naar je toe!

Hoe ziet een wijnproeverij thuis eruit?

Tijdens een wijnproeverij neem ik je mee naar de wereld van de wijn en dat gewoon bij jou thuis |of op locatie|. We proeven 6 wijnen waar ik je alles over ga vertellen. En dan het aller belangrijkste, ik leer je ook een wijn te proeven. Dat is namelijk nog niet zo simpel als het klinkt.

Wat we zoal gaan doen:

Anne-Arts

Wijnlessen in Den Bosch

Wist je dat De Wijnles ook wijnlessen bij Café Herman verzorgt? Een wijnles is een educatieve wijnproeverij,
open voor iedereen |wijnkenner of beginner| om aan deel te nemen.

Wijn-inschenken

Prijzen

Wijnproeverij op locatie

prijzen zijn per persoon | excl. km vergoeding 

Bij alle aankopen via De Wijnles zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

6 wijnen

De Wijnles komt naar je toe! Met 6 wijnen verras ik jou en je gasten. Ik vertel je alles over de wijnen en stap voor stap leer ik je een wijn te proeven.

optioneel met hapjes

Zin in wat lekkers erbij? Ik regel graag een heerlijke borrelplank voor jou en je gasten. Liever zelf in de keuken aan de slag? Dan geef ik je het beste wijn|spijs advies.

2 uur

We zullen ongeveer 2 uur bezig zijn met de wijnproeverij. Daarna laat ik de flessen lekker op tafel staan zodat jij en je gasten gezellig verder kunnen borrelen.

Omgeving Den Bosch

Met een straal van 10km rond Den Bosch kom ik graag bij je op bezoek. Woon je nou verder weg, neem dan even contact op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Dit is wat anderen vonden:

Kasper de Jong
2022-11-19
Een compacte les over Spaanse wijnen die door met enthousiasme wordt gegeven. Een aanrader om kennis te maken met wijnopleiding
Mare Rustenburg
2022-11-18
Het was een super leuke avond met lekkere wijn. Anne is enthousiast en je kan met al je vragen bij haar terecht. Zeker een aanrader!
Rik de Groot
2022-11-08
Zoek je een leuke wijncursus met perfecte balans tussen gezelligheid en wat leren? Dan moet je hier zijn! Anne vertelt alles vanuit haar passie en neemt je mee in de wereld van wijn met veel enthousiasme . Wij hadden de cursus over chardonnay. Nooit geweten dat dat zo veelzijdig kan zijn. Was erg gezellig met de groep!
Nanda Merx
2022-11-05
Super leuke en leerzame avond gehad. Anne brengt haar ruime kennis over, in dit geval chardonnay, zo leuk en luchtig over dat het begrijpelijk is en blijft hangen. En de diversiteit aan wijn die wordt geschonken om te proeven is ook top! Samen met onze andere nieuwe wijnvrienden van die avond, hebben we meteen een nieuwe avond geboekt in januari. Zó leuk!
Mick bakker
2022-11-04
Impulsief mijn vriendin verrast met een chardonnay avond! Erg leerzaam en leuk! Je leert waarom je nou juist die ene wijn lekker vindt en je leert de wereld achter chardonnay kennen. Het was leuke groep en Anne is met haar kennis een toplerares!
Mynouk Hendriks
2022-11-02
Leerzame avond met ruimte voor gezelligheid!
Pieter van der Krol
2021-10-20
Wát hebben we een fantastische avond gehad! Het begon al met de voorbereiding: overdag naar de kaasboer om bijpassende kaasjes te kopen. Van Anne hadden we een lijstje gekregen met hapjes die perfect aansluiten bij de wijntjes die we die avond gingen proeven. Ik heb geen enkele kaasnaam goed uitgesproken bij de kaasboer. Maar gelukkig konden ze uit de voeten met het lijstje. Nadat we de vele wijnglazen hadden klaargezet (4 per persoon) ging de deurbel. (De hapjes mochten nog niet op tafel want die zouden de smaakbeleving beïnvloeden) Anne kwam binnen met een kist vol wijn, glazen, aroma- en wijnproefkaarten. Na het uitstallen begon het feest! We kregen les in het proeven van wijn en kregen per wijntje een uitgebreide toelichting. Ook de afkomst van de wijn én hoe je een wijnfles leest, kwam aan bod. Op elke vraag (hoe raar dan ook) kregen we een uitgebreid en deskundig antwoord van Anne. En tijdens het proeven hebben we enorm gelachen. Het voelde alsof Anne een vriendin was die mee borrelde, zo persoonlijk was haar aanpak. Als ware vinologen sloten we het wijnproeven af en kon de borrel (lees: het opdrinken van de flessen wijn + het eten van de hapjes) beginnen. Het was een onwijs leuke avond en hebben genoten en geleerd van Annes aanwezigheid! Een echte aanrader voor een gegarandeerd topavondje!
Gerwin B
2021-10-02
Hele leuke (en lekkere) ervaring! Een gezellige, informele les waarin Anne veel verteld over de wijn en je samen diverse wijnen proeft. Aanrader!
Els Lamers
2021-07-31
Echt iets leren, maar gezellig. Er wordt geluisterd en is alle ruimte voor vragen en gezelligheid. Anne heeft hier echt passie voor wat je merkt tijdens de wijnles. Bedankt! Zeker een aanrader.
gratis-e-book-organiseer-zelf-een-wijnproeverij

Hoe vraag je een wijnproeverij aan:

Om een wijnproeverij aan te vragen begin je met het invullen van het aanvraagformulier. Deze zie je aan de rechterkant van je staan. 

Begin bij de keuze voor een wijnproeverij thuis of op locatie. 

Vul vervolgens je gegevens in. 

Kies daarna een gewenste datum & tijd. Het is heel fijn als je meerdere mogelijkheden aangeeft. Dit maakt het combineren van onze agenda’s een stuk makkelijker!

Geef ook aan met hoeveel personen je de wijnproeverij wilt doen.

Wil je nog iets kwijt, is een een speciale reden dat je graag een wijnproeverij zou willen |verjaardag, jubileum| dan kun je dat aangeven bij de opmerkingen.

Hoe gaat het aanvraagproces verder?

Jouw aanvraagformulier komt direct bij mij binnen. Ik sla mijn agenda open en kijk of we een datum & tijd overeenkomen. Vervolgens ontvang je van mij een mail |of ik bel je even|.

Zodra we samen een datum & tijd hebben gepland regel ik de rest!

Proosten
straatnaam | huisnummer | postcode | stad