fbpx

Ontmoet onze leuke wijndocenten ↷

Anne-Arts-Wijndocent
Jaren heb ik met veel plezier in het basisonderwijs gewerkt, tot ik een nieuwe passie ontdekte. Zolang ik mij kan herinneren ben ik al dol op wijn maar ik wist er niks van af, snapte geen enkel etiket en dronk maar wat. Dus besloot ik een basiscursus te gaan volgen, drie avondjes gezellig leren over wijn, dat leek mij wel wat. Het vuurtje is toen flink aangewakkerd, nu een aantal jaar later heb ik mijn certificering binnen en deel ik mijn liefde voor wijn met jullie!
Liefs, Anne
Hi wijn liefhebbers, Ik ben Bas en kom Anne versterken in het mooie Utrecht! In een van de mooiste zaken van Utrecht op loopafstand van mijn huis gaan we in november starten met een avond vol gezelligheid en wijn. Zelf ben ik opgegroeid in een retail/horeca familie, waarin wijn altijd een belangrijke rol speelt. Jaarlijks probeer ik deze passie voor wijn op te zoeken bij de wijnboer zelf tijdens een mooi wijntripje, met Piemonte en Toscane als favoriet! Afgelopen jaar heb ik mijn wijnkennis verder vergroot door het behalen van mijn SDEN3. Daarnaast ben ik ook bezig met mijn WSET3, omdat de wereld van wijn mijn grootste hobby is naast mijn werk. Sluit jij gezellig aan bij restaurant Koenraad om samen met mij, jouw passie voor wijn te delen?
Liefs, Bas
wijndocent-bas-bleeker
Wijndocent-Chantal-Koster
Hi! Ik ben Chantal: Zeeuws meisje en gek op wijn én Afrika. Ik mag Anne en de Wijnles versterken in Schiedam. Een paar jaar geleden heb ik mijn Vinologen diploma gehaald en ik ben superblij met alle kennis en vaardigheden die ik toen heb geleerd! En ondanks dat ik niet meer in de wijn werk ben ik gek op nieuwe wijnen ontdekken en er over vertellen |en opdrinken|! Hóe leuk dat ik nu mijn wijn-enthousiasme ook mag gaan delen tijdens de wijnlessen bij Bar Wijning. Hopelijk tot snel!
Liefs, Chantal
Hoi allemaal, mijn naam is Ferry en ik kom uit Zwolle, de stad van de ‘blauwvingers’! Na het afronden van de hotelschool heb ik 20 jaar in de Zwolse horeca gewerkt. Daar is mijn passie voor wijn begonnen en ben ik nu in het bezit van mijn SDEN 3 diploma. Een proeverij over wijn gecombineerd met mijn gastvrijheid maakt dat jij in Zwolle een Wijnles wilt volgen. Zie ik je snel? Gezellig!
Liefs, Ferry
Ferry-de-jong-wijndocent
wijndocent-janne-van-lieshout
Hi allemaal! Ik ben Janne en ik ben onlangs gestart bij de wijnles! Ik vind wijn een prachtig product. Achter een fles wijn zit zoveel verhaal en vakmanschap, iets wat veel mensen vaak vergeten! Daarom vertel ik graag over wijn en wil ik mijn passie op anderen overbrengen! Mijn passie ontstond al op dag 1 dat ik werkzaam was in de horeca. Dag in dag uit ben ik met wijn bezig en probeer ik mijn kennis alsmaar uit te breiden. Het studeren werd beloond, afgelopen juni ben ik geslaagd voor WSET Level 3! Ik ben super enthousiast en ik heb super veel zin om Anne te gaan ondersteunen. Ik hoop dat ik mijn passie en enthousiasme op jullie kan overbrengen! Ik zie jullie graag bij een van de leuke wijnlessen! Santé!!!
Liefs, Janne
Hi! Ik ben Lorenzo en ik kom Anne versterken in Haarlem. Al sinds mijn 18e levensjaar ben ik militair met als grootste hobby wijn. Sinds kort ook in bezit van het diploma SVH wijn 3 en momenteel bezig met de vinologen opleiding. Het enthousiasme voor de wereld van de wijn is gekomen door pure passie naar lekker eten en drinken, gezellige avonden en het prachtige wijnland Italie. Tijdens de avonden hoop ik mijn enthousiasme en kennis over wijn op een leuke en laagdrempelige manier te kunnen overbrengen maar bovenal maken we er een gezellige avond van!
Liefs, lorenzo
Wijndocent-Lorenzo-Vieyra
Lotte-hoving-wijndocent-de-wijnles
Voor mijn studie Cultuurwetenschappen woonde ik een half jaar in Stellenbosch, Zuid-Afrika. Tijdens de vele wijnbezoeken ontstond daar bij mij de liefde en passie voor wijn. Daarna heb ik mijn kennis en vaardigheden uitgebreid in verschillende restaurants en met diverse cursussen. Inmiddels heb ik het Diploma-level van WSET bereikt en deel ik al mijn opgedane kennis en ervaringen graag met anderen!
Liefs, Lotte
Heb jij dat ook wel eens? …..dat je gegrepen wordt door een gepassioneerd verhaal dat iemand je verteld. Zo bezocht ik in de Moesel, tijdens een weekend, een wijnproeverij. Je kunt misschien wel raden wat ik te proeven kreeg maar in plaats van aan het glas, hing ik aan de lippen van een enthousiaste wijnmaker die met verve vertelde dat wijn maken een proces is van 365 dagen per jaar. Iedere dag bezig zijn om de beste kwaliteit wijn te krijgen. Is het niet in de wijngaard dan wel in de wijnkelder. Ik ben Mark Thijssen en vanaf dat ene weekend in de Moesel, werd de wijnliefhebber langzaam een wijnenthousiast. Dat is nu 3 jaar geleden en een aantal certificaten verder. Het enthousiasme is nooit meer weggegaan en ik kreeg er een nieuwe hobby bij. Iets wat ik nu met jullie kan delen bij Bistro Jan! Hopelijk zie ik je snel.
Liefs, Mark
wijndocent-mark-Thijssen
wijndocent-melissa-kars
Hoi wijnliefhebbers, Ik mag Anne versterken bij De Wijnles! Als wijndocent neem ik je mee in de wondere wereld van wijn, en hoop ik dat je met iets meer kennis en veel meer enthousiasme de wijnles uitloopt. Je komt mij tegen op de locatie in Nijmegen. Zie ik je snel?!
Liefs, Melissa
Hoi hoi, Als wijndocent versterk ik Anne bij De Wijnles! Eindhoven is mijn vaste locatie en dat vind ik heel tof als geboren en getogen Eindhovense. Ik hoop je dan ook snel te mogen ontvangen bij De Lichttoren!
Liefs, Michelle
Wijndocent-Michelle-van-de-Vosse
Ontvang het laatste nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

krijg een seintje zodra er nieuwe wijnlessen, -cursussen en evenementen online staan.