fbpx

Wijnpakket

Onze favoriete wijnen nu in één wijnpakket! 
Ieder seizoen verrassen we jou met 4 heerlijke wijnen. Wijnen die wij persoonlijk hebben uitgekozen, en met goede reden. Wij delen onze ervaring met jou, vertellen je alles over de wijnen, leren je welke aroma’s er in een wijn te ontdekken zijn, nemen je mee in het maken van een proefnotitie, delen onze persoonlijke proefnotitie met je en we geven je de lekkerste wijn|spijs tips!

Laat je verrassen en proef met ons mee!

Over onze wijnpakketten

Wekelijks krijgen wij de vraag wat wij als wijnprofessionals nou het liefst thuis drinken, welke wijnen zijn onze favoriet. En het antwoord is nou eenmaal niet zo simpel. 

Als wijnprofessional komen wij in aanraking met veel verschillende soorten wijnen, wijnen die wij lekker vinden maar ook wijnen die wij kunnen waarderen vanwege hun uitmuntende kwaliteit. Als professional blijven we altijd proeven, ontdekken en beoordelen. Een eenduidig antwoord op de vraag wat onze favoriete wijn is, is er dus simpelweg niet.

Maarja, hoe kunnen wij jullie dan voorzien van de beste wijntips. Daar hebben wij, met alle wijndocenten van De Wijnles, iets op gevonden. Wij laten jullie gewoon meeproeven!

Want hoe leuk is het om iedere keer weer verrast te worden met de mooiste, leukste, bijzonderste en lekkerste wijnen. Wijnen die wij thuis in onze klimaatkast hebben liggen, die wij schenken op onze verjaardagen en die wij opentrekken bij een heerlijke maaltijd. Een unieke kans om samen met ons op ontdekking te gaan! 

Let op! Levering is in week 37 (10-11-12 september)

wijnpakket-de-wijnles
Inhoud-wijnpakket-de-wijnles

Hoe het werkt...

Ieder seizoen stellen wij een nieuw wijnpakket voor je samen. Op het moment zijn wij druk bezig met onze ‘Herfstbox’. Deze is te bestellen tot uiterlijk 1 september. 

Wij gaan vervolgens aan de slag om ieder wijnpakket persoonlijk in te pakken. Via Post-NL wordt hij bij jouw thuisbezorgd in week 37 (10-11-12 september). Je wijnpakket is heel makkelijk te volgen via de track & trace code die je t.z.t. van ons ontvangt.

Alle wijnpakketten worden op hetzelfde moment samengesteld en geleverd. Kijk dus goed wanneer je het pakket bij jouw thuis kunt verwachten!

Let op! Levering is in week 37 (10-11-12 september). 

Het antwoord op al je vragen over onze wijnpakketten...

Ieder wijnpakket wordt persoonlijk door ons samengesteld. Voor de Herfstbox doen wij dit in de eerste week van september. 

Je kunt jouw pakket in week 36 (10-11-12 september) bij jouw thuis verwachten! Zodra hij verzonden is ontvang je een Track & Trace code zodat je je wijnpakket kunt volgen.

Helaas is het niet mogelijk om pakket achteraf te bestellen. Ben je nou net een paar dagen te laat? Stuur dan even een berichtje.

Jazeker, dat kan op twee manieren! Zo kun je kiezen voor een cadeaubon, de waarde hiervan kun je zelf bepalen. Of je koopt een wijnpakket en geeft het verzendadres door van de persoon die het cadeau mag ontvangen. Zet bij de aankoop even dat het een cadeautje is, dan maken we er iets feestelijks van!

Herfstbox | bestellen voor 1 september | levering 10-11-12 september

Winterbox | bestellen voor 1 december | levering 12-13-14 december

Ja hoor, zolang jouw pakket nog niet verstuurd is met Post-NL kun je jouw wijnpakket nog annuleren. Stuur hiervoor gewoon even een berichtje.

Is je pakket al wel verzonden dan zijn de retourkosten voor eigen rekening. Het pakket dient dan in originele verpakking en ongeopend retour te komen. 

Inhoud wijnpakket

In ieder pakket vind je 4 heerlijke seizoenswijnen, persoonlijk door ons geselecteerd. Met alle informatie die je erover zou willen hebben. Wij delen onze ervaring en geven je de lekkerste wijn|spijs tips mee.

Maar daarnaast leren we je ook stap voor stap een wijn te proeven, in ons begeleidende filmpje. We voegen lege proefnotities en een aromacirkel toe zodat jij gezellig met ons mee kunt doen!

En tot slot laten we jou ook weten wat wij van de wijn vonden door onze persoonlijke proefnotitie met je te delen. 

Laat je verrassen en proef met ons mee!

Let op! Levering is in week 37 (10-11-12 september). 

Wijnpakket-De-Wijnles
Wijn-inschenken

Als eerst op de hoogte zijn?

Wil jij als eerst op de hoogte zijn wanneer er een nieuw wijnpakket online staat? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief en blijf helemaal up to date!

Ontvang het laatste nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

krijg een seintje zodra er nieuwe wijnlessen, -cursussen en evenementen online staan.