fbpx

Oefenmateriaal SDEN 2 & wijnspelletjes

Ben jij een wijnliefhebber die aan het studeren is voor het SDEN 2 examen of ben jij een wijnliefhebber die op een
leuke, interactieve manier graag meer over wijn leert. Dan zijn deze downloads echt iets voor jou!

Flitskaartjes | SDEN 2

Flitskaartjes-SDEN-2

Ben jij aan het leren voor je SDEN 2 examen of wil je oefenen met de lesstof van de beginnerscursus |SDEN 2|? Dan zullen deze flitskaartjes je daar zeker bij helpen!

Normaal gesproken ben je uren bezig met het maken van samenvattingen of flitskaartjes. Die tijd bespaar ik je! Het enige wat jij nog hoeft te doen is om de flitskaartjes te downloaden, te printen en uit te knippen. En zelfs dat knippen maak ik je super makkelijk door zo min mogelijk kniplijnen te gebruiken.

Op de ene kant een vraag, op de andere kant het antwoord. Door deze leuke en interactieve manier neem je snel nieuwe informatie op. Het versterkt je geheugen en verbetert je leerresultaten. Oefen dagelijks een aantal kaartjes en je zult zien, dat examen is een peulenschilletje.

Vanaf 2,99

Grape Tower

studying grape varieties one block at a time

Ontdek de perfecte combinatie tussen spelplezier en wijnkennis met Grape Tower!

Ben jij een echte wijnliefhebber en wil je je kennis over verschillende druivenrassen op SDEN 2 niveau testen? Dan is dit spel perfect voor jou!

Naast het feit dat je je kennis vergroot, is Grape Tower ook gewoon ontzettend leuk om met vrienden en familie te spelen. Het zorgt voor een gezellige sfeer en creëert een leuke competitie om te zien wie de meeste druiven herkent. Bovendien biedt het spel de perfecte gelegenheid om samen te genieten van een glas wijn en de smaken te vergelijken met de druivenrassen die je tijdens het spel hebt geleerd!

Kortom, Grape Tower is de ultieme combinatie van spelplezier en wijnkennis. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de spelkaartjes te downloaden, te printen en uit te knippen. Pak thuis je eigen Jengablokjes erbij en bouw erop los.

Het printen en knippen maak ik je super makkelijk door zo min mogelijk kniplijnen te gebruiken.

4,99

grape-tower

Cork Quest

half a minute to test your wine knowledge
cork-quest

Ontdek de fascinerende wereld van wijn met Cork Quest! Dit spannende spel is speciaal ontworpen om je kennis over wijnbegrippen te testen en te vergroten, terwijl je ook nog eens enorm veel plezier hebt.

Met meer dan 200 woorden en begrippen gerelateerd aan wijn, biedt dit spel een uitdagende en vermakelijke ervaring voor zowel wijnliefhebbers als beginners. Leer alles over druivensoorten, wijnregio’s, wijnbereiding en nog veel meer terwijl je je weg naar de overwinning baant.

Het spel is eenvoudig te spelen. Verdeel de spelers in teams en probeer binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen te raden aan de hand van omschrijvingen die je teamgenoten geven. Maar pas op, de tijd tikt genadeloos door! Elk correct geraden begrip brengt je dichter bij de glorieuze overwinning.

Of je nu een echte wijnkenner bent of gewoon geïnteresseerd bent in het uitbreiden van je wijnvocabulaire, Cork Quest is een geweldige manier om jezelf uit te dagen en tegelijkertijd te genieten van de heerlijke wereld van wijn.

Dus nodig je vrienden, familie of collega’s uit en laat zien wie de ultieme wijnexpert is. Speel Cork Quest en beleef gegarandeerd een avond vol plezier, lachen en natuurlijk, heerlijke wijn!

4,99

Ontvang het laatste nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

krijg een seintje zodra er nieuwe wijnlessen, -cursussen en evenementen online staan.