fbpx

Wijn Spijs Eindhoven

Wat houdt een wijn & spijs workshop in Eindhoven in?

Voor iedereen die zijn of haar wijn & spijs kennis naar een hoger niveau wil tillen biedt De Wijnles een ‘hands on’ wijn & spijs workshop aan. Tijdens deze workshop laten twee ervaren docenten, jouw de basis in wijn & spijs ontdekken!

Geen workshop waarbij je 3 uur naar een scherm zit te staren, geen eindeloze theorie en geen volmaakte gerechten waar je een glas wijn bij geserveerd krijgt. Nee, bij De Wijnles doen we het anders. Bij De Wijnles gaan we aan de slag met ingrediënten, wij laten jou ‘proeven’ van de theorie.

Zo leren we je onder anderen:

Deze workshop is ontworpen voor iedereen met een basis kennis aan wijn. Wij stellen minimaal SDEN 1 niveau verplicht. Dit omdat we tijdens deze wijn & spijs workshop niet stil staan bij de eigenschappen van onze wijn, maar de focus leggen op de wijn & spijs combinaties!

Nog niet helemaal zeker of jouw basiskennis wijn op orde is? Dan is een introductiecursus wijn iets voor jou! 

wijn-spijs-eindhoven

🄻🄴🅂🅁🄾🄾🅂🅃🄴🅁

Wijn & Spijs workshop | Eindhoven | 15 december

zondag 15-12-2024
13:00 - 17:00
wijn spijs Eindhoven

Wat gaan we doen tijdens een wijn & spijs workshop in Eindhoven?

We beginnen natuurlijk met een stukje theorie, maar in plaats van deze theorie simpelweg over te dragen, laten we je deze direct ervaren door gebruik te maken van verse en alledaagse ingrediënten.

Vervolgens laten we je heel geleidelijk experimenteren met deze theorie, om te zien in hoeverre je de basis beheerst.

Nu ben je klaar voor het echte werk. Samen met een groepje ga je namelijk aan de slag! Je creëert je eigen mini gerechtje, passende bij een wijn die wij al voor je hebben geselecteerd.

Tijdens deze wijn & spijs workshop leer je onder anderen:

Voor wie is de wijn & spijs workshop in Eindhoven?

Deze wijn & spijs workshop is speciaal vormgegeven voor iedereen met een gedegen basiskennis van wijn. Heel strikt uitgedrukt verwachten wij minimaal SDEN 1 niveau. 

De reden dat we een basiskennis aan wijn als vereiste zien is, omdat we tijdens deze workshop de nadruk leggen op de combinatie van wijn met spijs. Daarvoor is het noodzakelijk dat jij al enige basiskennis hebt m.b.t. wijn. Aangezien we hier tijdens deze workshop niet meer bij stilstaan.

Let op!
Wij kunnen helaas geen rekening houden met dieetwensen en/of allergieën. 

wijn-spijs-eindhoven

Als eerst op de hoogte zijn?

Wil jij als eerst op de hoogte zijn wanneer een nieuwe wijn & spijs workshop online komt? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief en blijf helemaal up to date!

Ontvang het laatste nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

krijg een seintje zodra er nieuwe wijnlessen, -cursussen en evenementen online staan.