Wijnproeverij pakket

Wil jij thuis een wijnproeverij organiseren, dat kan met mijn kant-en-klare wijnproeverij pakket! In ieder pakket zit alles wat je nodig hebt om een onvergetelijke wijnproeverij te organiseren. Een wijnproeverij pakket bomvol informatie, een filmpje die je helpt stap voor stap een wijn te proeven en natuurlijk 4 heerlijke wijnen!

Hoe ziet een wijnproeverij pakket eruit?

In jouw pakket vind je 4 heerlijke wijnen en alle informatie die je wilt hebben. Een uitstekende manier om jouw wijnen en het thema van jouw pakket te kunnen ontdekken. Maar wijnproeven is nog niet zo makkelijk, om dit goed te doen maken we een proefnotitie. De proefformulieren en aromacirkel die je daarvoor nodig hebt vind je ook in je pakket. Als sommelier neem ik je mee bij het invullen van zo’n proefnotitie in mijn filmpje: wijnproeven doe je zo!

Wat zit er precies in:

Wijnpakket-2-personen-Italië

Krijg een impressie van een wijnproeverij pakket voor thuis!

Wijnpakket proeverij

Wijnpakket proeverij

4 wijnen

Speciaal geselecteerde wijnen van unieke wijnhuizen in één wijnproeverijpakket.

Wijn|spijs advies

Ik voorzie je van het beste wijn|spijs advies zodat je zelf voor een heerlijke borrelplank kunt zorgen voor jou en je gasten!

Inhoud

In je pakket vindt je:
⊹ Informatie over het thema
⊹ Wijnomschrijvingen
⊹ Proefformulieren
⊹ Aromacirkels
Door middel van een filmpje leg ik je stap voor stap uit hoe je een wijn moet proeven als een pro!

Post-NL

Na je bestellen word je wijnproeverijpakket verzonden met Post-NL. Via de track-and-trace code kun je hem gemakkelijk volgen.

Shop

Bij alle aankopen via De Wijnles zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.